“Jeg er utrolig glad for hvad Invisalign har gjort ved mit smil og har fået den absolut bedste behandling hos jer”

Invisalign – tandretning med usynlig bøjle

Prøv Smile View

Søger du en diskret løsning til effektiv tandretning? Med den næsten usynlige bøjle Invisalign behøver du hverken at gå på kompromis med æstetik eller kvalitet. Læs mere om din mulighed for en gratis forundersøgelse her.

Tandlæge Heidi Lund er Platinum Elite Partner med Invisalign. Inden for kosmetisk tandretning med Invisalign er klinikken en af de mest erfarne i Danmark.

Du kan selv teste, hvordan du vil se ud med mere lige tænder på under 60 sekunder, hvis du klikker her: Invisalign “smile view”.

Den usynlige bøjle - hvad er Invisalign?

Invisalign er verdens største og førende system til kosmetisk tandretning. På verdensplan har mere end 11 millioner mennesker allerede fået et flot smil med Invisalign! Invisalign er et gennemprøvet og veldokumenteret system fra USA, som benyttes i hele verden og løbende udvikles.

Invisalign anvender et højtudviklet skinnesystem til tandretning. Skinnerne er specialdesignede til dine tænder, aftagelige og næsten usynlige. De er lavet af gennemsigtig plast, og i modsætning til en fast bøjle/togskinner, griber det ikke væsentligt ind i din hverdag at have Invisalign. Du kan leve det liv, du plejer.

Du har skinnerne i munden 20-22 timer i døgnet og tager dem ud, når du spiser. Normalt vil du skifte skinne 1 gang om ugen, og da hver ny skinne er lidt forskellig fra den forrige, rettes tænderne gradvist. Behandlingstiden afhænger af det individuelle tandsæt, men typisk vil et tandretningsforløb vare fra 6-18 måneder.

Hvem kan behandles med Invisalign?

Som udgangspunkt kan alle behandles med Invisalign.

Der kan dog hos den enkelte være begrænsninger.

Alder er ikke en hindring. Hvis en skæv tand har generet dig hele livet, hvorfor så ikke få den rettet? Den ældste patient, der har fået rettet tænder med Invisalign på vores klinik er 78 år.

Hvad kan behandles med Invisalign?

  • Én eller flere skæve/roterede/strittende tænder
  • Tænder, der står tæt
  • Lukning af mellemrum
  • Dybt bid
  • Åbent bid
  • Krydsbid
  • Stort overbid

Er behandling med Invisalign noget for dig?

Hvis du har en eller flere tænder, som du kunne tænke dig at få rettet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan booke tid til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen taler om mulighederne for netop dit smil.

Under konsultationen benytter vi Invisaligns topmoderne iTero-scanner til en gratis 3D-simulering af, hvordan dit nye smil kommer til at se ud. På den måde kan du med det samme se det forventede resultat efter endt Invisalign-behandling.

Du vil også til konsultationen få en vurdering af, hvor lang behandlingen vil være samt få tilbud på en fast pris.

Kom til gratis forundersøgelse før din tandretning

Før du kan påbegynde en behandling med Invisalign, skal du til en indledende konsultation, hvor dit tandsæt vil blive undersøgt. Hos Heidi Lund tilbyder vi en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor vi i fællesskab snakker om dine ønsker og muligheder for et nyt og smukt smil, og ser om en behandling med Invisalign bøjlen kan opnå dette.

Undersøgelsen vil vare omkring 45-60 minutter, og den er fuldstændig gratis. Hvis behandlingen er mulig, og opfylder dit ønskede resultat, skræddersyer vi et behandlingsprogram og en plan til dig.

Her tager vi røntgenbilleder, fotos af dine tænder og dit ansigt, scanner dit bid med 3D-scanner og laver en fuldstændig registrering af dit bid og dine tænder. Ud fra dit ønske om det færdige resultat laver vi en behandlingsplan til dig.

Når du har godkendt behandlingen, bestiller vi dine skinner, som du får udleveret på klinikken. Hver skinne retter dine tænder gradvis, og du skifter skinnen hver uge. Alt efter din behandling aftaler vi sammen tider til kontrol undervejs, hvor vi holder øje med, at alt forløber som det skal fra start til slut. På den måde sikrer vi, at du opnår det ønskede resultat.

Vi behandler patienter fra alle dele af Danmark, ligesom vi også har behandlet patienter, der bor i udlandet. Afstand er altså ikke en hindring. Vi skal selvfølgelig se dig fysisk på klinikken nogle gange, men hvis du bor langt fra klinikken, kan du aftale tid til en gratis online konsultation.

Holder behandlingen?

Når du har opnået det endelige resultat, er det vigtigt at du vedligeholder dit nye smil, da tænder, der er blevet rettet, gerne vil rykke sig tilbage.

Derfor sætter vi en lille tråd på bagsiden af dine fortænder i over- og undermunden, når behandlingen med Invisalign er færdig. For at gøre dette får du Invisaligns Vivera-skinner, som er skinner, du sover med om natten.

Vi anbefaler, at du sover med dem hver nat de første 6 måneder efter Invisalign - og herefter kan du trappe det lidt ned. Vivera-skinnerne holder på dine tænder, så de ikke rykker sig tilbage, og er samtidig med til at beskytte dine tænder fra slid, når du sover.

Invisalign behandling
Pris på Invisalign bøjle

Hvad er prisen på Invisalign-behandling?

Prisen for behandling med Invisalign varierer fra 15-45.000 kr. Typisk vil en kortere behandling koste 30.000 kr., og en længere behandling vil koste 40.000 kr.

Prisen afhænger dog af, hvor meget der skal rettes, hvor langt forløbet bliver, og hvor kompliceret det er.

Hos Heidi Lund tilbyder vi i første omgang en gratis forundersøgelse til Invisalign, hvor du får et prisoverslag. Før du begynder din endelige behandling, har vi udarbejdet din totale pris for hele behandlingen samt eventuelle tillægsbehandlinger – for eksempel et hul, der er nødvendigt at behandle.

Når du starter behandlingen, skal du betale den første halvdel af, hvad din behandling koster. Den anden halvdel betaler du, når din behandling er færdig.

Du kan også dele din Invisalign-behandling op i mindre månedlige afdrag gennem vores samarbejdspartner denti.dk, som er specialiseret i finansiering af tandbehandlinger.

Hvorfor vælge Heidi Lund til at udføre din tandretning?

Hos Heidi Lund finder du en moderne og stilren klinik centralt beliggende i Hørsholm. Du bliver mødt af et erfarent og kompetent personale, som alle har fokus på både dine tænders sundhed samt det æstetiske resultat.

Vi er kendt for vores glade patienter samt flotte resultater – ikke mindst på vores tandretninger. Med andre ord er du i gode og trygge hænder, når du vælger Heidi Lund som din tandlæge.

Heidi Lund forklare om tandretning med Invisalign
Ambassadør for Tandlaege Heidi Lund

Ambassadør

Har du lyst til at være ambassadør for Tandlæge Heidi Lund? Vi tilbyder ambassadør aftaler. Som ambassadør har du mulighed for at få op til 15.000 kr. i rabat på din behandling.

Du er altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende tid til konsultation for at høre nærmere om din behandling og ambassadøraftalen.

Book gratis forundersøgelse

Tina Lund - før

Tina Lund - efter

Tina Lund - før og efter

Før

Heidi og hendes team har været så fantastiske hele vejen igennem. Utrolig tålmodige og forstående for ens ønsker, så man kommer derfra med sit drømmesmil. Jeg valgte Heidi efter at have besøgt forskellige tandlæger der kunne tilbyde Invisalign - men jeg følte mig uden tvivl mest tryg i Heidis hænder. Jeg anbefaler Heidi til alle der komplimenterer mit smil, som jeg nu endelig med glæde viser frem. Det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv!

Før og efter

Før

”Tak for god behandling. Jeg vil klart anbefale det til alle som ønsker et flottere smil. Jeg er vildt glad for resultatet”

Før og efter

Før

Efter 14 uger med Invisalign bøjler og tandblegning kan jeg nu endelig ånde lettet op, storsmile foran spejlet og blive helt glad i låget, når jeg (til min stadige store overraskelse) ser mine helt vildt flotte tænder. Jeg er overordentlig glad for resultatet og behandlingen hos Heidi Lund har været intet andet end fortrinlig.
-Pelle Emil Hebsgaard

Før og efter

Før

”Det har været en helt fantastisk oplevelse at få rettet mine tænder hos jer og med Invisalign. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg kunne få rettet tænderne i min alder og så hurtigt! Kun 6 måneder…! Tak for super professionel behandling hele vejen igennem. Det har jo været hyggeligt at gå til tandlægen.”

Før og efter

Før og efter

Før

Efter

Før og efter

Før

Efter

Før og efter