Bliv klogere på, hvorfor Invisalign er en god investering

Invisalign – en investering, der betaler sig

8. March, 2024

Et smukt tandsæt er en vigtig del af et smukt smil. Men mange mennesker lider af tandstillingfejl, som kan være svære at rette op på. Heldigvis findes der i dag en række forskellige behandlingsmuligheder for tandretning – en af de mest populære og effektive metoder er Invisalign.

I dette indlæg bliver du klogere på Invisalign – hvad det er, hvad det koster, og hvorfor det er en investering, der betaler sig.

Hvad koster Invisalign?

Prisen på Invisalign ligger typisk mellem 15.000 og 45.000 kr. alt efter omfanget af behandlingen, længden af forløbet, og hvor komplekst det er. Hos Tandlæge Heidi Lund i Hørsholm tilbyder vi en gratis forundersøgelse, hvor vi giver dig et prisoverslag og udarbejder en totalpris for hele behandlingen inklusiv eventuelle tillægsbehandlinger, såsom behandling af et hul i tanden. 

Når behandlingen starter, betaler du den første halvdel af prisen og den anden halvdel ved afslutningen af behandlingen. Hvis du ønsker, kan du også dele betalingen op i månedlige afdrag gennem vores samarbejdspartner, denti.dk.

Invisalign er en investering der betaler sig

Effektiv og diskret tandretning

Invisalign er førende inden for kosmetisk tandretning og bruger et avanceret skinne-system, der er specielt designet til dine tænder, og som er aftagelig og næsten usynlig. Skinnerne er lavet af gennemsigtig plast, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at folk vil lægge mærke til, at du bruger bøjle – i modsætning til den traditionelle faste bøjle/togskinne.

Med Invisalign kan du fortsætte med at leve dit liv, som du plejer.

Du skal have skinnerne på 20-22 timer om dagen og tage dem ud, når du spiser. Normalt skal du skifte skinnen en gang om ugen, og hver ny skinne afviger lidt fra den forrige, så dine tænder gradvist bliver rettet. Behandlingstiden varierer afhængigt af den enkelte patients tandsæt, men typisk varer et Invisalign-forløb mellem 6-18 måneder.

Tandretning til alle aldersgrupper

Smukke tænder har ingen alder, og det gælder uanset om du er teenager eller senior. Mange forbinder tandretning med børn og unge, men det er langt fra sandheden. Invisalign kan også anvendes til voksne, der ønsker at rette op på deres tandstillingsproblemer.

Invisalign kan rette op på mange forskellige tandstillingsproblemer, såsom overbid, underbid, skæve tænder og mellemrum mellem tænderne. Det er vigtigt at huske på, at tandretning ikke kun har kosmetiske fordele, men også sundhedsmæssige fordele. Korrekt tandstilling kan for eksempel hjælpe dig med at forebygge tandkødssygdomme og nedslidning af tænderne.

En diskret og effektiv løsning til tandretning

Få en gratis forundersøgelse i dag

Hos Tandlæge Heidi Lund tilbyder vi altid en gratis forundersøgelse, hvor vi vil vurdere dine tænder og give dig en klar idé om, hvordan Invisalign kan hjælpe dig med at opnå en flot tandstilling.

Så hvorfor vente? Book en gratis forundersøgelse i dag, og tag det første skridt mod smukke, sunde tænder med Invisalign.