Implantatbehandling


Vi tilbyder behandling med implantater. Tandimplantater kan erstatte én eller flere manglende tænder.

Selve tandimplantatet består af en titaniumskrue, der sættes i kæbeknoglen. Dette sker ved en mindre operation under lokalbedøvelse. Ovenpå implantatet sættes en krone, og mangler der flere tænder, kan der bygges broer eller laves proteser.

Fordelen ved implantater er, at de vil føles og se ud som dine egne tænder.

Selve indsættelsen af tandimplantatet udføres på klinikken kun af tandlæger, der har stor erfaring med implantatbaseret oral rehabilitering og som i øvrigt udfører alle former for oralkirurgiske indgreb.

Kunne du tænke dig en behandling med tandimplantater, eller har du spørgsmål til en sådan behandling, er du velkommen til at kontakte klinikken for en samtale med os. Gennem en samtale og forskellige undersøgelser kan vi tilpasse behandlingen til dine behov og ønsker. Vi laver selvfølgelig altid et skriftligt overslag, inden vi går i gang.

Knogleopbygning, i forbindelse med implantatbehandling


Hvis der er en utilstrækkelig mængde naturlig knogle til at understøtte implantaterne, er der behov for at bygge op med knogle omkring implantatet for at genskabe den knogle, der er gået tabt. Der kan være en utilstrækkelig mængde knogle, hvis der tidligere har været infektion, eller hvis kæbeknoglen har manglet tænder i det område i lang tid. Dette er også tilfældet, hvis der har været brugt tandproteser i mange år.

Opbygningen af knoglen sker således, at implantatet er dækket af knogle i hele omkredsen af implantatet og svarende til der, hvor der mangler naturlig knogle. Afhængig af hvor meget naturlig knogle der mangler, kan man vælge at indsætte implantaterne samtidig med knogleopbygningen, eller efter en helingsperiode, på op til 9 måneder.