Kosmetiske behandlinger

Kosmetiske tandbehandlinger

Kosmetiske tandbehandlinger er tandbehandlinger, der har til formål at give tænderne et flottere udseende. Det bliver mere og mere almindeligt at gå op i udseendet på sine tænder, for nok er det vigtigt at have sunde tænder – men tænderne skal også se sunde ud.

Hos Tandlæge Heidi Lund er dine tænder og deres udseende altid i de bedste hænder, og vi har i vores behandlinger altid fokus på høj kvalitet og en tryg oplevelse for vores patienter. Du kan derfor trygt lægge dig til rette i tandlægestolen i vores moderne klinik.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for en kosmetisk behandling. Måske er du utilfreds med dine tænders placering eller ønsker dem bleget? Det kan også være, at du vil have nye facader på dine tænder, så du får netop dét smil, du drømmer om.

Uanset grunden glæder vi os til at hjælpe dig med at gøre dit drømmesmil til virkelighed – vi er stolte leverandører af øget selvtillid siden 2005.

Kosmetiske behandlinger hos Tandlæge Heidi Lund

På tandklinikken i Hørsholm udfører vi et udvalg af kosmetiske tandbehandlinger.

Invisalign – tandretning med usynlig bøjle
Invisalign er den mest diskrete løsning til en effektiv tandretning. Med en invisalign-behandling får du en næsten usynlig bøjle, som ikke vækker opmærksomhed. Du kan derfor fortsætte dit liv som hidtil, samtidig med at du får rettet dine tænder til dit drømmesmil.

Invisalign er et særligt populært valg, og over 5 millioner mennesker på verdensplan har fået rettet deres tænder med det smarte bøjlesystem. Heidi Lund er en af de førende tandlæger i Danmark inden for Invisalign. Du er derfor i nogle af branchens absolut bedste hænder.

Professionel tandblegning
Har du misfarvede tænder? Alle får misfarvning af tænderne, jo ældre de bliver. Dog har nogle mennesker naturligt mere gule tænder end andre, ligesom andre faktorer som tobak, sygdom, visse typer medicin og amalgamfyldninger også kan misfarve tænderne.

Uanset årsagen kan en tandblegning give væsentligt hvidere tænder og få dig til at smile mere. Få en professionel tandblegning hos Tandlæge Heidi Lund, og få en effektiv og sikker tandblegning.

Facader i porcelæn
Facader kan både bruges, hvis du har en defekt tand, der ikke kan repareres forsvarligt, eller hvis du blot ønsker et kosmetisk mere ensartet udtryk.

Hvis du har slået et stykke af din tand, kan det være nødvendigt at få lavet en facade. Det gør din tand mere holdbar samt sikrer, at tanden ikke knækker og i værste fald mistes. Vil du derimod helt selv designe dit smil, er det også muligt med porcelænsfacader. Ved at lime porcelænsfacaden oven på dine egne tænder, kan du få lige det smil du drømmer om.

Facader i plast
Med facader i plast kan du forskønne og ændre dit smil, lige som du gerne vil have det. En stor fordel ved plastfacader er, at der ikke skal bores i dine egne tænder. Derfor er behandlingen meget skånsom, da der ikke fjernes tandsubstans. Dine egne tænder forbliver dermed intakte.

Hos Tandlæge Heidi Lund får du både mulighed for at være med til at designe dine facader samt prøve en model midlertidigt et par dage, inden du endeligt beslutter dig.