Invisalign før og efter billeder

Før og efter behandling med Invisalign

Med sin innovative teknologi er Invisalign blevet et signifikant alternativ til den traditionelle metalbøjle. Forløbet er diskret, da bøjlen er næsten usynlig, ligesom resultaterne er holdbare og naturlige. 

Tina Lund efter behandlingen med den diskrete tandbøjle
Tina Lund før Invisalign
Invisalign før og efter-foto
Før-foto inden en Invalign-behandling
Smil efter Invisalign
Smil før Invisalign

Resultat efter Invisalign

Hos Tandlæge Heidi Lund har vi mange års erfaring med Invisalign. Vi er en af de mest erfarne klinikker inden for kosmetisk tandretning i Danmark og har skabt fantastiske resultater hos vores patienter, som hver især har fået et flot og naturligt smil efter deres forløb med Invisalign.

Se Invisalign før og efter billeder

For at kunne give dig en idé om, hvad du kan forvente af Invisalign og se eksempler på resultater, har vi taget før og efter billeder af nogle af vores patienter, som har gennemført et Invisalign-forløb.

På den måde kan du få en fornemmelse af kompleksiteten i hver enkelt sag og det tilfredsstillende resultat for hver enkelt kunde. Se vores patienters flotte før og efter resultater, og oplev transformationen.

Er du interesseret i at se, hvordan du selv vil se ud efter en behandling med den usynlige og diskrete tandbøjle? Se dig selv efter Invisalign-behandling med SmileView.

Resultat efter Invisalign
Se Invisalign før og efter billeder
Foto af tænder efter Invisalign
Foto af tænder før Invisalign
Et smil efter endt Invisalign-forløb
Før og efter billeder Invisalign

Book forundersøgelse – ganske gratis