Kvinde har fået Invisalign tandretning

Spis hvad du vil med Invisalign

Med Invisalign kan du få et smukt smil og fortsat spise dine livretter – helt uden begrænsninger. Ikke alene kan du spise din yndlingsmad, men Invisalign er også en mere komfortabel og diskret løsning til at få rettet tænder. I dette blogindlæg ser vi nærmere på Invisalign, og hvorfor denne bøjle gør det muligt at spise og drikke, hvad du plejer.

17. May, 2024

Invisaligns mange fleksible fordele

Invisalign er en revolutionerende metode inden for kosmetisk tandbehandling. Den har mange fordele, der gør skinnen til en populær løsning. Her er nogle af fordelene:

Komfortabel: Invisalign-skinnerne er lavet af blød, gennemsigtigt plast – derfor er de mere behagelige at bære end traditionelle bøjler af metal.

Ingen fødevare-begrænsning: Du kan spise og drikke netop det, du lyster, mens du er under Invisalign-behandling, da skinnerne kan tages af efter behov.

Ingen misfarvning: Du behøver ikke at bekymre dig om, at farvende fødevarer såsom blåbær eller rødvin misfarver skinnerne, da skinnerne kan tages ud ved indtagning af mad og drikke.

Nem rengøring: Skinnerne kan nemt rengøres ved at børste dem med en blød tandbørste og mild sæbe, som gør at du undgår plak og madrester – både i tænder og i skinner.

Disse fleksible fordele er med til at gøre Invisalign til en mere praktisk og behagelig løsning til tandretning end traditionelle bøjler. Vil du vide mere om, hvorvidt den gennemsigtige bøjle er en mulighed for dig? Så book en gratis forundersøgelse i dag, eller besøg vores tandklinik i Hørsholm.

Tandretning med Invisalign – den usynlige bøjle

Der er god grund til at smile med Invisalign – fx kan du stadig spise dine livretter under behandlingen

Aftagelige skinner – spis uden besvær

Invisalign-skinnerne er en praktisk løsning, når det kommer til tandretning. Du skal bære skinnerne 20-22 timer om dagen, så der er stadig rigeligt med tid til at tage dem af, når du skal spise.

Med denne tandretning-teknologi behøver du ikke bekymre dig om, at du ikke kan spise din yndlingsmad, eller at du ikke kan børste tænder ordentligt, fordi din tandbøjle er i vejen. Du skal bare tage skinner af, når det er tid til at spise karameller til fredagsfilmen eller børste dine tænder efter en lang arbejdsdag – og tage dem på igen, når du er færdig med at spise.

Det gør Invisalign til en meget praktisk løsning til tandretning, som ikke vil begrænse din livsstil.

10 tips til rengøring og pleje af skinnerne

For at opretholde et godt resultat og sikre optimal hygiejne, er det vigtigt at rengøre dine Invisalign-skinner regelmæssigt. Men bare rolig! Det er heldigvis ikke raketvidenskab med disse 10 tips på rygraden:

  1. Vask altid hænderne grundigt med vand og sæbe, inden du rører ved skinnerne.
  2. Tag altid skinnerne ud, når du spiser eller børster tænder.
  3. Brug tandtråd efter hvert måltid, og før du sætter skinnerne i igen.
  4. Brug en tandbørste til at rengøre skinnerne to gange om dagen.
  5. Brug ikke tandpasta, men en mild sæbe, og skyl skinnerne med koldt vand.
  6. Brug aldrig proteserensemiddel eller mundskyl til at rengøre skinnerne, da det kan beskadige og misfarve dem.
  7. Undgå for høje temperaturer, da det kan påvirke skinnernes pasform og gøre dem ubrugelige.
  8. Tyg ikke tyggegummi, når du har skinnerne på.
  9. Rygning misfarver skinnerne.
  10. Korrekt pleje af skinnerne er afgørende for at opnå det bedste resultat.

Når du først har gentaget denne procedure 3-4 gange, skal den nok sidde på rygraden – i modsætning til raketvidenskab.

Bestil tid til forundersøgelse i dag

Hos Tandlæge Heidi Lund er vi stolte af at være en af de dygtigste tandlægeklinikker i Danmark, når det kommer til Invisalign. Vi har hjulpet adskillige patienter med at opnå smukke, lige tænder med denne revolutionerende metode inden for tandretning. Vi har en omfattende forståelse af Invisalign-teknologien og kan hjælpe dig med at opnå det bedste resultat muligt.

Så tøv ikke med at bestille en tid til forundersøgelse i dag, og lad os hjælpe dig med at opnå et smukt smil med Invisalign.