Tandlæge nær Rungsted

Søger du en omsorgsfuld og kvalitetsbevidst tandlæge nær Rungsted? Så er du landet det helt rette sted.

Heidi Lund i Hørsholm er en moderne tandlæge med mål om, at det skal være en behagelig oplevelse at gå til tandlægen, og derfor arbejder vi også samvittighedsfuldt med fokus på behandlinger af høj kvalitet. På den måde sørger vi for, at vores patienter går fra tandklinikken med en god følelse i maven – og ikke mindst et sundt tandsæt.

Du kan altid være sikker på, at vi i tandklinikken er i tæt dialog med dig gennem hele behandlingen. Kig forbi vores klinik på Hovedgaden 41, 1. sal i Hørsholm, eller kontakt os på telefon 45 86 02 44 eller mail tand@tandlaegeheidilund.dk, hvis vi skal være din lokale tandlæge ved Rungsted.

Vi er førende inden for Invisalign


Vi er Platinum Partner med Invisalign og er en af de førende klinikker i Danmark inden for tandretning med Invisalign. Ved brug af Invisalign får du en stort set usynlig bøjle, der retter dine tænder, så du kan opnå dit drømmesmil.

Ved hjælp af avanceret 3D-computerteknologi laver vi en behandlingsplan med udgangspunkt i dine tænder, der er målrettet mod din ønskede slutposition.

Drømmer du om at forny dit smil, og leder du efter en tandlæge i Hørsholm-området – måske oven i købet en med stor erfaring inden for Invisalign? Tandlæge Heidi Lund er tandklinikken, du søger.

Almindelige og kosmetiske tandbehandlinger


Hos Heidi Lund tilbyder vi både almindelige- og kosmetiske tandbehandlinger. Derfor kan vi både hjælpe dig med forebyggende tandpleje, kosmetiske tandblegninger og komplette tandbehandlinger.

Uanset behandling kan du være sikker på, at vi gør vores ypperste for at give dig en god oplevelse, ligesom at vi både har tandsundhed og æstetik i centrum. Få mere information om vores almindelige behandlinger samt kosmetiske behandlinger.

Skal du have lavet en almindelig- eller kosmetisk tandbehandling, og leder du efter en tandklinik nær Rungsted, er vi placeret lige i lokalområdet.

Skal vi være din lokale tandlæge nær Rungsted?


Er du på udkig efter en tandlæge med fokus på at give en behagelig og tryg oplevelse, og som er beliggende et stenkast fra Rungsted?

Så kig forbi vores klinik på Hovedgaden 41, 1.sal i Hørsholm, eller kontakt os på telefon 45 86 02 44 eller mail tand@tandlaegeheidilund.dk.

Uanset om du skal have foretaget en almindelig behandling eller en kosmetisk behandling, står vi klar til at hjælpe.