Tandlæge nær Vedbæk

Søger du en omsorgsfuld og kvalitetsbevidst tandlæge tæt på Vedbæk?

Hos Heidi Lund er vi glade for at kunne byde dig velkommen til din lokale og moderne tandlæge i Hørsholm-området. På vores tandklinik står vores professionelle og kompetente personale klar til at give dig en tryg behandling i trygge rammer. Vi fokuserer altid på at udføre behandlinger af højeste kvalitet, og du kan derfor trygt sætte dig til rette i tandlægestolen hos os.

Du finder os på på Hovedgaden 41, 1. sal i Hørsholm – du er altid velkommen til kontakte os på telefon 45 86 02 44 eller mail tand@tandlaegeheidilund.dk, hvis vi skal være din lokale tandlæge nær Vedbæk.

Førende inden for tandretning med Invisalign


Tandlæge Heidi Lund er inden for tandretning med Invisalign – en diskret bøjle, som trinvist retter tænderne effektivt, og som afslutningsvist resulterer i et smukt smil med dine egne tænder.

Behandlingsperioden afhænger af dine tænders udgangspunkt, men varer typisk mellem 6-24 måneder. Hos Heidi Lund er vores behandlere rutinerede i behandlinger med Invisalign, og du er dermed i gode hænder i vores tandklinik. Hvis du overvejer at påbegynde et tandretningsforløb, kan du booke en uforpligtende forundersøgelse hos os.

Specialister i kosmetiske tandbehandlinger


Hos Tandlæge Heidi Lund bliver du mødt af et kompetent hold, som er eksperter i at rette tænder med kosmetiske behandlinger. Det er vigtigt for os, at du har fået det smil, som du drømmer om, når du afslutter en behandling i vores tandklinik. Derfor sørger vi også altid for at gennemgå hele omfanget af behandlingen samt at aftale prisen før vi påbegynder den, så du er informeret bedst muligt om forløbet.

Kontakt din tandlæge nær Vedbæk


Dine tænder i de bedste hænder, når du vælger Heidi Lunds tandklinik nær Vedbæk, som din foretrukne tandlæge. Vi er et fagligt kompetent team, som altid sørger for at informere dig om den fulde behandling, så du ender med det bedste resultat og en god oplevelse.

Skal vi være din nye tandlæge nær Vedbæk, er du velkommen til at ringe til vores reception på telefon +45 45 86 02 44, tand@tandlaegeheidilund.dk eller via vores bookingsystem.