6 gode grunde til at få Invisalign

6 gode grunde til at få Invisalign

14. June, 2024

Bliver du afskrækket ved tanken om en traditionel metalbøjle? Så er der gode nyheder til dig! Der findes en diskret og effektiv løsning, kaldet Invisalign, der kan give dig dit drømmesmil – uden at du skal gå på kompromis med komfort og æstetik under behandlingen. Læs om fordelene ved den diskrete og næsten usynlige tandbøjle Invisalign her

1. Diskret tandretning uden synlig bøjle

En af de største fordele ved Invisalign er, at det er en yderst diskret måde at rette tænder på. Skinnerne, også kaldet aligners, er lavet af gennemsigtigt plastik, så de ikke er synlige på samme måde, som en metalbøjle vil være.

Det betyder, at du kan få rettet dine tænder uden at skulle bekymre dig om at skulle gå rundt med en synlig bøjle, som også kan føles generende.

2. Specialfremstillet med perfekt pasform

Invisalign-skinnerne specialfremstilles til det enkelte tandsæt baseret på undersøgelser med 3D-scannere.

Det sikrer en perfekt pasform og behandling, som er skræddersyet til dit individuelle tandsæt. Med Invisalign kan du derfor være sikker på, at dine tænder bevæger sig i den rigtige retning på den mest effektive og præcise måde – og ender ud i et resultat, du kan være stolt af.

Du kan læse mere om teknologien bag Invisalign her.

Der er mange fordele ved tandretning med Invisalign

3D-scanning gør det muligt at specialfremstille Invisalign til det enkelte tandsæt

3. Hurtigere resultater sammenlignet med bøjler

Invisalign kan give hurtigere resultater end traditionelle metalbøjler, da behandlingen typisk varer mellem 6 og 18 måneder – afhængigt af din individuelle situation. Det betyder, at du kan opnå dit drømmesmil på kortere tid end med andre metoder til tandregulering.

4. Et flot smil booster din selvtillid

Invisalign kan give dig dit drømmesmil og kan på den måde være med til at booste din selvtillid. Og det er ikke kun efter behandlingen, du frit kan smile – også under. Invisalign-skinnen er nemlig så diskret, at den nærmest går i et med dit eget tandsæt.

Et flot smil booster din selvtillid

Der er god grund til at smile med Invisalign

5. Komfortabelt materiale – ingen skarpe kanter

Invisalign er et oplagt valg for dig, der ønsker en mere behagelig oplevelse med tandretning. Skinnerne er lavet af et blødt og fleksibelt materiale, der er yderst behageligt at have på tænderne.

Dette materiale er også behageligt for din mund, da skinnerne ikke har nogen skarpe kanter, der kan irritere eller beskadige det sarte væv i munden. Det betyder, at behandlingen er en mere behagelig oplevelse med denne tandretningsmetode.

6. Nem rengøring – både af tænder og skinner

Invisalign skinnerne er også nemme at rengøre og vedligeholde. Skinnerne kan let tages ud, hvilket gør det nemt at børste dine tænder samt at rengøre skinnerne. Du rengør skinnerne ved at børste dem med en blød tandbørste og mild sæbe hver dag for at undgå bakterievækst og dårligt lugt. Invisalign er derfor ikke kun diskret og komfortabelt, men også nem at vedligeholde og rengøre.

De aftagelige skinner betyder også, at du kan spise, hvad du vil under behandlingen.

En diskret og effektiv løsning til tandretning

Invisalign-skinnerne er nemme at rengøre

Få mere information om Invisalign

Vil du vide mere, så står vi klar til at besvare dine spørgsmål. Vi er en af de førende tandklinikker i tandretning med Invisalign og har mange års erfaring med at sammensætte unikke behandlingsforløb.

Kontakt os i dag, eller book en gratis forundersøgelse, så vi sammen kan vurdere den bedste løsning for dig.